testimonia

Vibeke, ik ben je erg dankbaar voor de sessies die we hebben gedaan. Ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat je ergens over oordeelde en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Als de situatie zich voordoet, zal ik mensen in mijn omgeving dan ook van harte Vivekatherapie aanbevelen.
Matthijs

Op een gegeven moment kwam ik niet meer vooruit in mijn leven. Ik had al veel dingen voor mezelf veranderd, maar liep tegen een enorme blokkade aan waar ik zelf niet doorheen kwam. Via via hoorde ik goede berichten over Vibeke en heb het er meteen op gewaagd. Goede keus! Het is enerzijds wel een schok te merken hoezeer ik vanuit ratio leef(de) en hoe moeilijk het me valt vanuit mijn hart te leven. Anderzijds is het ook een ontzettend interessant proces. De hypnosessies zijn ongelooflijk krachtig en boeiend. Ik voel me na een paar sessies al vele malen vrijer en dichter bij mezelf. Vibeke’s begeleiding daarbij is bijzonder prettig, warm en professioneel.
Karina

Ik zette de stap naar Vibeke omdat ik een destructieve gewoonte wilde afleren, maar eigenlijk was er veel meer aan de hand; ik wist niet meer hoe ik verder moest met mijn leven. Doordat Vibeke niet oordeelde en mij aanspoorde om ook niet over mezelf te oordelen, kwam er weer ruimte om aan mezelf te gaan werken. Dankzij de therapie kwam ik tot inzichten die me hielpen om op een andere manier naar mezelf en mijn leven te kijken. De inzichten werden mij niet aangereikt, ik verwierf ze zelf en daardoor wist ik dat ik er niet omheen kon. Voorafgaand aan de behandeling zag ik mezelf als een van nature somber iemand die niets meer van het leven te verwachten had. Nu geloof ik dat ik kan zijn wie ik wil, dat ik mijn leven zelf kan en moet vormgeven hoe ik wil en dat een en ander niet in strijd hoeft te zijn met de belangen van anderen. Ik ben blijer, rustiger en dankbaarder geworden en dat gun ik iedereen!
Carmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *