healing

Healing is een krachtige en effectieve behandeling, die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel kan helpen bij je ontwikkeling en genezing. Het kan zeker een zinvolle aanvulling en ondersteuning zijn naast de medische behandeling van de arts of specialist. De reden hiervoor is tijdens de healing blokkades worden weggenomen en het zelfhelende vermogen van lichaam en geest weer geactiveerd worden.

Ik werk vanuit de overtuiging dat de mens rondom het fysieke lichaam omgeven wordt door een subtiel-energetisch veld. Dit subtiel-energetisch veld bevat informatie en dirigeert cellulaire processen vanaf een hoger energetisch niveau. Dit proces kan geblokkeerd zijn en voor klachten zorgen. Ik kan deze blokkades aanvoelen en wegnemen.

wat kan ik verwachten?

Tijdens deze werkwijze leg ik mijn handen met aandacht op je rug of hoofd, terwijl je ontspannen op een stoel zit of op de behandelbank ligt. Via mijn handen kan ik energieblokkades voelen en weer wegnemen, zodat de energie weer naar elke plek in je lichaam kan stromen. Zo herstelt zich het energetisch evenwicht dat leidt tot verbetering van de gezondheid en innerlijke balans. Dit wordt meestal als ontspannend, rustgevend en helend ervaren. Onderzoek bevestigt dat het angst, pijn en onrust vermindert.