audio van Vibeke   € 9,95

gebruik van de audio serie ‘Innerlijke Kracht’

Alle albums uit deze audio serie zijn erop gericht om verschillende kwaliteiten in jezelf te ontwikkelen. Bij elke audio van Vibeke wordt er gebruik gemaakt van zelfhypnose, waardoor je zowel ontspannen als effectiever leert. Leren via het onderbewustzijn is dé manier van de toekomst.

De zelfhypnose oefeningen gaan vergezeld van een brede dimensie aan ontspannende geluiden, zoals klankschalen, gong en basale natuurgeluiden. De klanken zetten snelle bèta- hersengolven om in ontspannende alpha-golven en zelfs in de thèta-golven van diepe relaxatie.

Bij de opnames is gebruik gemaakt van verschillende frequenties op de linker en rechter audio tracks om zo de hersenhelften doelgericht te stimuleren.

Deze zelfhypnose albums kunnen niet worden geluisterd tijdens het autorijden of machinegebruik. Zorg dat je de volledige aandacht voor jezelf hebt, niet gestoord kan worden en lekker ligt of zit. Het gebruik van een koptelefoon versterkt de concentratie en de werking van de verschillende audio tracks op de linker- en rechter hersenhelft.

Tijdens de audio word je begeleid door de stem van Vibeke Evenhuis.
Muziek: Toonkunstenaar Danny Becher geniet internationale bekendheid. Danny heeft verschillende cd’s uitgegeven, die besteld kunnen worden via www.dannybecher.com.

All rights reserved.
Unauthorized copying, reproduction, hiring, lending, public performance and broadcast prohibited. Made in the EU. © +(p) 2007

ervaarhetnu energieinbalans slaapjelekker onbeperktvermogen voorspoedinovervloed creativitijd

Vandaag heb ik je meditatie album op Itunes beluisterd. Heel bijzonder. Ik zakte in een ongelooflijk, heerlijk, diepe ontspanning. Je hebt een pracht stem voor mij. Dank.

Ik heb geluisterd op Spotify, heerlijk ontspannen…

Klinkt heel mooi, zacht.

Mooi gedaan Vibeke. Ik heb net even een paar tracks beluisterd op iTunes. Super !!!

BESTEL NU je favoriete album als MP3 kan met het onderstaand bestelformulier € 9,95 pst.

naam (verplicht)

e-mail (verplicht)

bericht

captcha