Verhoog je vibratie voor deze Nieuwe Tijd.

Mathieu Iking en Vibeke Deva bundelen de energetische krachten tijdens dit event in deze unieke healing combinatie.

Deze ochtend is er voor jou als je openstaat voor nieuwe ervaringen en verandering in je leven.

Enkele ervaringen van deelnemers:

🍀 Liefde kunnen toelaten

🍀 Pijnverlichting

🍀 Stressreductie

🍀 Hartopening

🍀 3e oog activatie

🍀 Je meer wakker en energiek voelen

🍀 Verbinding met de ware essentie

🍀 Oude programma’s loslaten

🍀 Doel vinden in het leven

🍀 Ontwaken van talenten

🍀 Versterken helende krachten

🍀 Diepe ontspanning

🍀 Grounding & Blissful

🍀 Genezing trauma

🍀 Downloaden van inzichten

Hoe ziet de ochtend eruit?

De ochtend duurt 2 uur waarin je 45 min Source Healing groepsessie ervaart en 45 minuten Lichttaal, Toning en Channeling informatie ontvangt.

Het is geen meditatie en je hoeft niets te ‘doen’. Je hoeft alleen maar te gaan liggen, te ontspannen en te ontvangen. Tijdens de sessie komen de helende frequencies beschikbaar en zul je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. De healing werkt daarna nog enkele dagen door.

🍀Zaterdag: 29 juni

🍀Tijd: 10.00 – 12.00 uur.

🍀Prijs: € 35

🍀Bring a friend: €10 korting

🍀Locatie: Arnhem, op De Hoogkamp:

Bakenbergseweg 72, 6814 MK Kerk “Het Gulden Hart”.

🍀What to bring: Ligmat, deken, kussen is aanwezig.

🍀aanmelden alleen via vibekeevenhuis@gmail.com (NIET via fb)

🍀Je plek is pas gereserveerd wanneer je vooraf overmaakt ovv. je eigen naam en evenement “Verhoog je vibratie”, tnv. Vibeke Evenhuis, te Arnhem.

IBAN NL07 INGB 0004942141

Wie is:

MATHIEU IKING,

internationaal Source Healer, geeft intuitieve healing aan groepen, alsook individueel. Op deze ochtend maakt hij een prachtige combinatie voor iedereen.

DEVA VIBEKE,

20 jaar ervaring met energetisch en therapeutisch werk, channelt helende Lichttaal, Toning en informatie die je vibratie en frequentie verhoogt, afgestemd op deze Nieuwe Tijd.

SOURCE HEALING

Verbinden 🍀 Loslaten 🍀 Herstellen.

Source Healing werkt met een breed scala aan verschillende helende frequenties. Ze komen rechtstreeks van de Bron en werken via het hart. Het biedt genezing maar ook ‘tuning’, omdat het het lichaam in een hogere vibratie brengt en het zelfhelend vermogen activeert. Welke frequenties er doorkomen hangt af van jouw behoefte op dat moment.

Genezing kan plaatsvinden op elk niveau: lichaam, geest en ziel. Het zal je helpen om te verbinden met je essentie, los te laten wat je niet meer dient en je balans te herstellen.

De frequenties werken nog een aantal door dagen na de sessie.

http://www.sourcehealingibiza.com

CHANNELING & LICHTTAAL & TONING

Alignment 🍀 Energie werk 🍀 DNA activatie.

Lichttaal & Toning zijn de taal van de ziel en geen mentale spraak van het woord. Deze licht kristaltaal is een diep gelaagd, alchemistische overdracht van informatie frequenties. Ook wel ‘kristalcoderingen’ genoemd.

Op gevoelsniveau kan iedereen deze oertaal als een ‘herkenning’ ervaren als een ‘Aha’ gevoel. Menigeen wordt diep geraakt of geëmotioneerd. De essentietaal van licht en liefde, stemt af op de trillingsbehoeften van de persoon in het moment; het omzeilt het denken, werkt diep meditatief op lichaam en geest, transformeert angst, initieert, ruimt op, balanceert, lijnt uit met nieuwe vibraties van welzijn en reactiveert potentiële delen van je DNA. Lichttaal geneest, als Liefde, altijd op de juiste harmonieuze manier en is kwantum van aard. http://www.vibekeevenhuis.com

Jij en je dierbaren zijn van harte welkom! 🍀

aug
2
vr
2019
Communiceren met de Natuur @ Arnhem
aug 2 @ 10:00 – 16:00

Communiceren met de natuur.

Communicatie met Moeder Gaïa laat je landen in Jezelf.

Verbinding met de natuur laat je thuiskomen. Het ontspant, verstilt je denken en brengt diepe inzichten en gevoelsbelevingen voor lichaam en geest. Moeder Natuur heeft ons net zo nodig, als wij haar nodig hebben om ons zelf weer te worden. Natuur, zintuiglijke waarnemingen, meditatie en synchroniciteit worden als grootste inspiratiebronnen gebruikt.

Met behulp van natuur en wandelcoaching, ademhaling, visualisatie, (dynamische) meditatie en natuurbeleving op de mooiste locaties, kom je tot rust en dieper in contact met de natuur en jezelf.

De wandelpaden symboliseren het levenspad waarop je loopt. De bril waardoor je kijkt, wordt zichtbaar in de weerspiegeling van de omgeving. Creativiteit, intuïtie, gelukshormonen en intellectuele helderheid wordt door het buiten zijn sterk geprikkeld.

Wat ervaar jij? En wat vertelt jou dat?
Ga mee de natuur in voor een verdiepende ervaring in de jezelf en kom THUIS…

 

Datum: Vrijdag, 2 Augustus,  10.00 -16.00  uur

Locatie: Sonsbeekpark en Zypendaalpark  in Arnhem ( Gld).
Prijs: 75,- Exclusief Lunch en parkeergeld.

 

Aanmelding:  via vibekeevenhuis@gmail.com

Overmaken ovv. “Communicatie met de natuur”, tnv. V.Evenhuis, te Arnhem.

IBAN NL07INGB0004942141